DESPRE

În perioada ianuarie 2010 – ianuarie 2012 banipentruarte şi-a propus să oferă informaţii despre finanţări pentru artişti şi operatori culturali din România şi să dezvolte un spatiu de reflecţie şi dezbatere despre legislaţia şi politicile culturale din România prin spaţiu interactiv creat pe Facebook sub numele de banipentruarte Talks.  Centrul preocupărilor şi obiectivul general al iniţiativei este crearea de competenţe de înţelegere, discursive şi manageriale de a privi actul de cultură din pespectiva resurselor de care are nevoie şi pe care le generează. Banii pentru arte, aşa cum poartă numele proiectului, sunt din acest punct de vedere cea mai comună metodă de potrivire a nevoilor şi resurselor între actorii sociali. Huliţi, căutaţi, folosiţi, dispreţuiţi, chestionaţi, banii sunt din perspectiva banipentruarte metafora nepotrivirilor noastre şi a posibilităţii de comunicare şi acţiune împreună.

Începând cu ianuarie 2012 proiectul îşi propune să deruleze alt gen de activităţi, argumentul şi detaliile le puteţi citi aici.

Coordonare:
Raluca Ana-Maria Pop
banipentruarte@gmail.com

Campania „Fonduri structurale pentru cultură – o investiţie necesară”  (ianuarie – iunie 2011) a fost realizată împreună cu Daniela Ştefănescu şi Margareta Mârza.

Identitate vizuală:  
Bogdan S. Popescu

Be the first to start a conversation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: